Skip to content Skip to footer
Σου έκαναν την τιμή και σε επέλεξαν οι φίλοι ή οι συγγενείς σου για κουμπάρο ή κουμπάρα στο γάμο τους; Υπέροχα!

Και τώρα, ποιες είναι οι υποχρεώσεις σου, τόσο κατά την ώρα του μυστηρίου αλλά και στη διοργάνωση της γαμήλιας εκδήλωσης;

Μην αγχώνεσαι, εμείς σου συγκεντρώσαμε τη λίστα που έψαχνες!

Αποστολή 1η

Κατά τα διάρκεια της τελετής να αλλάξεις τα στέφανα ή/και τις βέρες. Απλά πράγματα, κάντε το μία πρόβα στο σπίτι τις προηγούμενες ημέρες (ή και εβδομάδες) και όλα θα πάνε καλά την ώρα του μυστηρίου

Αποστολή 2η

Απλά και ξάστερα, να υπογράψετε το συμφωνητικό γάμου.

Και κάπου εδώ, τα τυπικά με το μυστήριο τελειώνουν. Ξεκινούν όμως τα πιο ουσιαστικά, τα οποία είναι και πιο σύνθετα και με περισσότερα έξοδα.

Τι είθισται να πληρώνουν οι κουμπάροι

  • Το στολισμό της εκκλησίας
  • Τα στέφανα
  • Τις λαμπάδες
  • Το μπουκάλι με τα ποτήρια
  • Το δίσκο
  • Τα κουφέτα και τις μπομπονιέρες
  • Τον ιερέα (καλύτερα πριν αρχίσει το μυστήριο)

Οι κουμπάροι και στη διοργάνωση της δεξίωσης και των party!

Ειναι σχεδόν δεδομένο ότι οι κουμπάροι θα αναλάβουν να διοργανώσουν τα bachelor & bachelorette party, ενώ στο party του γάμου, αφού χορέψει το ζευγάρι μόνο του και με τους γονείς (κατά το έθιμο), μετά έρχεται η σειρά των κουμπάρων να κατακτήσων την πίστα.

Στο fun κομμάτι της διαδικασίας, ως κουμπάρος ή κουμπάρα την ημέρα του γάμου θα πρέπει να είστε εκεί κατά την προετοιμασία του γαμπρού ή της νύφης. Στην ουσία είστε το δεξί τους χέρι μέχρι να φτάσουν στην εκκλησία.

Λύσεις και ιδέες υπάρχουν πολλές και για όλα.

Σε συνεργασία με το γαμπρό και τη νύφη, βρείτε εκείνες τις πινελιές που θα κάνουν αυτή τη γιορτή, όχι απλά μία τυπική διαδικασία, αλλά μία γιορτή στην οποία έχετε συμμετάσχει ενεργά και έχει γίνει κομμάτι σας!

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf

Ζητήστε προσφορά

Ζητήστε προσφορά
Κλείσιμο