Skip to content Skip to footer
Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε όσο τέλεια κι αν οργανώσετε την εκδήλωση γάμου ή βάφτισής σας, πάντα θα προκύψουν μικρές αναποδιές από τυχαίους παράγοντες.

Αυτά τα προβήματα είναι πιθανό να παρουσιαστούν τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της δεξίωσής σας, και με γνώμωνα τις συμβουλές μας, θα καταφέρετε να τα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά…πριν ακόμα συμβούν!

Αφιερώστε λίγο χρόνο σε γραπτή συμφωνία

Όταν καταλήξατε στους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν και τις ακριβείς λεπτομέρειες της εκδήλωσης, κάνατε τις συμφωνίες σας και τις κατοχυρώσατε γραπτώς.

Στην πορεία όμως, πολλά μπορεί να αλλάξουν ακόμα και με ένα τηλεφώνημα ή προφορικά σε κάποια συνάντησή σας μαζί τους. Αν και είναι αδύνατο να καταγράφονται όλα σε συμβόλαια ειδικά όταν υπάρχει πίεση χρόνου, εσείς οφείλετε να τα έχετε όλα γραπτώς, ώστε να μην εξαπατηθείτε στο τελικό κόστος.

Κρατήστε σημειώσεις και στέλνετε email σε αυτόν με τον οποίο συνεργάζεστε σχετικά με την κάθε τροποποίηση. Αναφέρετε μόνο τις αλλαγές και ζητήστε του επιβεβαίωση.

Προνοήστε τα τερτίπια του καιρού

Αν υποπτεύεστε ότι την ημέρα της εκδήλωσής σας θα βρέχει, κανονίστε εκ των προτέρων να υπάρχουν διαθέσιμες τέντες και ειδικοί τάπητες στο χώρο της δεξίωσης για να μην τελειώσει το πάρτι σας άδοξα.

Οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τη φαντασία σας… και τους υπολογισμούς σας!

Κάνατε τις λίστες σας, ζητήσατε επιβεβαιώση από τους καλεσμένους σας για την παρουσία τους κι ενώ νομίζατε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, ξαφνικά ανακαλύπτετε ότι τα καθίσματα είναι λιγότερα από τους καλεσμένους.

Για αυτή την περίπτωση, καλό είναι να έχετε προβλέψει για κάποια καθίσματα και φαγητό παραπάνω σε συνεργασία με το catering της διοργάνωσής σας. Και ό,τι μερίδα περισσέψει… την παίρνετε σπίτι!

Ζωηρά – μα πάρα πολύ ζωηρά – παιδιά που τριγυρίζουν παντού

Όσο και να προσπαθήσετε, όταν έχετε καλεσμένους δεν μπορείτε να αφήσετε απέξω τα αγγελούδια τους. Επειδή κάποια μπορεί να μην είναι και τόσο αγγελούδια την ώρα της δεξίωσής σας, περιποιηθείτε τα αναλόγως.

Βάλτε τα όλα μαζί να καθίσουν σε δικό τους τραπέζι, προσφέρετέ τους παιδικό μενού (burgers, πατάτες τηγανητές, κοτολιχουδιές) και απασχολήστε τους δημιουργικά μετά το φαγητό με κάποιον επαγγελματία.

Διαφορετικά, έχετε για κάθε παιδάκι από ένα μπλοκ ζωγραφικής και χρώματα στο τραπέζι τους, για να απορροφηθούν με τη ζωγραφική για ώρες!

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf

Ζητήστε προσφορά

Ζητήστε προσφορά
Κλείσιμο